Produktu vartojimo rezultatai

Čia galite papasakoti apie Jūsų, Jūsų artimųjų rezultatus, pradėjus vartoti Koralinio klubo produktus.

Moderatoriai: premute, artas1

Produktu vartojimo rezultatai

Standartinė artas1 » Ant Geg 29, 2007 9:15 am

Pasidalinkite savo rezultatais.
Mažais dideliais - nesvarbu, nes bet koks rezultatas gali buti labai svarbus kitiems žmonėms.

Pavyzdžiui aš labai dideliu asmeninių rezultatų neturiu, tiesiog maždaug po 2 savaičių kai pradėjau gerti koralinį vandenį pastebėjau , kad dingo rytiniai nugaros skausmai. Taip pat nepastebimai dingo ir tris metus ant kojos buvusios raudonos demės panašios į egzemą. Dingo ir tiek.
Tuo metu geriau tik koralini vandeni Alka Mine ir nieko daugiau nevartojau, metus prieš tai vartojau kitos komopanijos Kalcio preparata, o nugaros sklausmas rytais vis tiek likdavo. Todel šis pirmas koralinio vandens rezultatas labai mane nustebino.
Paskutinį kartą redagavo artas1 Ant Geg 29, 2007 11:53 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
Vartotojo avataras
artas1
Klubo Narys
Klubo Narys

rezultatai

Standartinė premute » Ant Geg 29, 2007 11:46 am

Rezultatu turiu ir as. :D

Turejau tokia problema - pastviai issisluoksniuodavo nagai, luzinedavo, buvo labai minksti... Tik istojus i kluba vartojau mikrohidrina, hydracell ir geriau koralini vandeni. Po keliu menesiu atkreipiau demesi, kad dingo mano nagu problemos! Nagai tapo tvirti, nebesisluoksniuoja, nebeluzineja. Ir sis rezultatas laikosi jau kelis metus :)

Kita sveikatos problema, kuria atsikraciau - pastoviai saltuoju periodu sirgdavau (2-3 katus per metus) persalimo ligomis. O jau pries Kaledas - tai jau kiekvienais metais. Pirmiausia pradejau sirgti reciau ir greiciau pasveikdavau, o dabar nebesergu :) Na nebent kokia diena, jei pajuntu, kad kazkoks virusas nori prisikabinti, tai paprastai per diena as ju juo ir susidoroju. :)

Dar turejau kolekcija visokiu bakteriju ir virusu (dariausi testavima su Oberonu). Ko tik pas mane nebuvo... Apie kai kuriuos net suzinojau pirma karta, nors esu biologe... Galiu pasidziaugti, kad mano kolekcija isnyko :) Jei kas ir apsireiskia, tai saltuoju metu koks adenovirusas ar inikus i saldumynus kokia Candida pakelia galva, o siaip viskas tvarkoje.

Daugiau tu rezultatu yra, bet dabar tiesiog visu neprisimenu.
Vartotojo avataras
premute
Klubo Narys
Klubo Narys

Grįžti į Rezultatai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias